.

In Nederland uit en alle stad- en regiosites stoppen per 1 januari 2018.

Lang, lang geleden begon het allemaal met de website inutrechtuit.nl. Met top 3 posities op zoektermen als 'restaurant Utrecht' en 'uitgaan Utrecht' was er aan bezoekers geen gebrek. Ondertussen is de techniek van de websites sterk verouderd en we hebben besloten hier geen verdere investeringen in te doen. Tegenwoordig zijn er vele uitgaan-, restaurant- en dingen-doen-websites en is deze website in onze ogen overbodig geworden.

Bedankt voor het aanmelden van alle leuke tips en het bezoeken van de websites!

Het team van In Nederland uit

- HAP -

Kruisstraat 24, Den Bosch
Delicatessen
HAP. HAP is een winkel met lekker eten, goed brood, lokale producten, en heerlijke taart. Alles bij ons is eerlijk; we houden de lijntjes met producenten zo kort mogelijk. Ook is alles vegan, compleet plantaardig dus. In de winkel kun je ook koffie drinken, en is er wat te eten. Onze simpele menukaart biedt voor ieder wat wils: van een stevige sandwich tot een hemels zoete cupcake! Alles is ook mee te nemen, voor thuis of op kantoor.
Geschiedenis. Over ons: Wij zijn Jochem en Eline, 27 en 32, en we wonen in Den Bosch. Jochem is fietskoerier en vuurspuwer, Eline is grafisch ontwerpster. Allebei waren we altijd al veel in de keuken te vinden, Jochem iets meer op het hartige, Eline iets meer op de zoetigheid. Toen we begin 2014 de kans kregen om in een concept store een lunchroom te beginnen, grepen we die met twee handen aan. Totaal zonder ervaring hadden we de boel opgezet, en het bleek een succes. Mensen vonden ons eten lekker, en voor we het wisten bouwden we vaste klanten op. Veel mensen vertelden dat ze niet eens echt in de gaten hadden dat we geen dierlijke ingrediŽnten gebruikten, en gaven aan dat ze de informele sfeer met de open keuken zo waardeerden. Omdat er veel vraag naar was zocht Eline steeds meer uit over het bakken van taarten voor mensen met een bepaald dieet. Natuurlijk lactosevrij en eivrij, maar ook taarten en cupcakes zonder bijvoorbeeld suiker, noten, gluten of soja rolden er uit haar oven. Helaas hield de winkel waarin we zaten op te bestaan. HAP had geen lokatie meer, maar wij hebben de smaak te pakken: Wij willen ondernemen! Daarom zijn wij in december 2014 begonnen met onze eigen winkel: HAP. In hartje binnenstad gaan wij in maart 2015 een winkel in fair & vegan food openen. We verkopen van alles, zoals heerlijk bio brood, lekkere vegan producten zoals kaas- en vleesvervangers en goed eten van lokale ondernemers, en die overheerlijke taarten & cupcakes natuurlijk.
Assortiment. De gemene deler die alles in onze winkel verbindt, is dat alles fair & vegan is. Fair betekent voor ons dat iedereen in het productieproces eerlijk behandeld is, en een fatsoenlijke boterham heeft kunnen smeren. Om dit te bereiken houden we de lijntjes met producenten zo kort mogelijk, en handelen we zo veel mogelijk met kleine ondernemers. Daarnaast is dus alles vegan, wat inhoudt dat alles plantaardig is. Dat is natuurlijk diervriendelijker, maar ook veel beter voor het milieu, omdat het minder land, water en energie kost dan dierlijke producten. En het is voor veel mensen ook nog eens een stuk gezonder! Naast fair & vegan is HAP ook waar mogelijk bio en lokaal.
Telefoon: 06 30268390
Website: http://www.hapdenbosch.nl

HAP, Kruisstraat 24, Den Bosch
vrijdag & zaterdag van 9:00 tot 17:00